Papillot van kabeljauw en Belgische tomaten

Tomato Lover
Zo ga je te werk
Stap 1

Plaats de kabeljauw op een stuk bakpapier.

Stap 2

Spoel de tomaten, snij ze in schijfjes en schik ze op de vis. Bestrooi met wat lente-ui en bedruppel met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

Stap 3

Sluit het bakpapier zorgvuldig om de kabeljauw. Schik de papillot op een bakplaat of in een ovenschaal. Zet in de vooverwarmde oven op 200°C gedurende 20 minuten.

Stap 4

Stoof ondertussen de rest van de tomaten, knoflook en uitjes aan in een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

Stap 5

Mix de saus glad en dien op. Deze snelle saus past perfect bij de vis.

Tip: Serveer dit gerecht met puree, rijst, gekookte aardappelen, ...

Meer recepten van Sophie