Koekjes als lunch! Pittige Thaise viskrokantjes met scampi

Tasty Storytellers
Zo ga je te werk
Stap 1

Kuis de scampi's grondig. Halveer ze. Snij de kabeljauw in hapklare brokken. Hak de koriander fijn. Snij de lente-ui in ringetjes.

Stap 2

Doe de scampi samen met de kabeljauw in een cutter. Mix goed tot je een smeuïge puree krijgt. Doe in een mengkom en meng met de bloem.

Stap 3

Voeg de knoflook en zeste van de limoen toe. Kruid goed met cayennepeper en zout en peper. Meng er de helft van de lente-ui en koriander onder.

Stap 4

Verhit de olijfolie in een antiaanbakpan op een laag vuur. Doe enkele eetlepels van het mengsel in de pan en druk plat zodat je koekjes bakt. Keer om met een spatel en bak ook de andere kant kort aan.

Stap 5

Garneer met wat ringetjes lente-ui, koriander naar smaak en serveer met de zoete chilisaus.