Culinaire Hot Dog op de Barbecue

Yves Van De Ven
BBQ Master
Zo ga je te werk
Stap 1

Bak de ham krokant op de barbecue en dep eventueel vet af met keukenpapier. Gril de worstjes op de barbecue.

Stap 2

Snij het walnotenbroodje voor ¾ open en verwarm kort op de BBQ. (Tip: leg de broodjes met de snede naar beneden.)

Stap 3

Mix de gegrilde paprika met de mayonaise, zout en een snufje cayennepeper. Pers een teentje look en voeg bij het mengsel. Mix nu goed door tot je een glad sausje krijgt.

Stap 4

Smeer de humus op de broodjes en verdeel de veldsla er over. Leg een gegrilde lamsmerguez tussen de broodjes. Verkuimel de krokante ham en strooi tussen de haute dogs, samen met wat parmigiano reggiano.

Stap 5

Smeer ook een laagje van de paprikamayonaise en strooi de versnipperde lente-ui tussen het broodje